SARAJKA U REKLAMI ZA SVETSKO PRVENSTVO U KATARU: Evo kako je Antea Hofman postala zaštitno lice Svetskog prvenstva!

14:07

08.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/Avaz.ba

Bliži nam se Svetsko prvenstvo u Kataru, čekaju nas mnoge spektakularne utakmice i puno zabave, ali i lepih devojaka bez kojih ovaj sport ne bi bio isti.

Ovih dana na skoro svim televizijima i portalima kreće kampanja za World Cup 2022. Za manje od dve nedelje počinje najveći svetski sportski događaj u ovoj godini – fudbalski Mundijal u Kataru.

Mnogi su uvereni da će ovo biti najbolje organizovano Svetsko prvenstvo. Jedini problem je što nema Bosne i Hercegovine, ali na najvećim svetskim digitalnim plaformama se poslednjih dana objavljuje snimak sa jednom Sarajkom – Anteom Hofman (Hoffmann).

Antea je glavno lice reklamne kampanje čuveni Qatar Airways za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra upravo u Kataru.

S obzirom na to da je Antea, dok je živela u Sarajevu, imala modne izlete, a uz to neguje prirodnu lepotu, ne čudi da se producentima najviše dopala baš ona, pa je tako, osim grupnih snimanja, imala i samostalna, te je postala, sasvim sigurno, prvo lice ove reklamne kampanje.

Lepa Antea je pre nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gde radi kao stjuardesa u Qatar Airwaysu, koji je generalni sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022.

Kako smo uspeli saznati, Antea je prošle godine magistrirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a diplomirala je 2018. godine, otac joj je Svevlad Hofman, glavni inspektor i savetnik direktora Granične policije BiH.

Radiosarajevo.ba/Avaz.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.