PRIJEM ZA 114 UČENIKA: Nagrade najuspešnijim učenicima povodom Dana grada Pančeva

09:15

08.11.2022

Podeli vest:

Foto: Pančevo.rs

 

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva uručio je nagrade najuspešnijim učenicima u okviru proslave Dana grada Pančeva. Dodeli nagrada, osnovcima i srednjoškolcima koji su postigli odlične rezultate na državnim, ali i međunarodnim takmičenjima tokom protekle školske godine, prisustvovali su i Tatjana Božić, član Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje i Dragoljub Cucić, rukovodilac Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ iz Pančeva.

„Ponosan sam kada vidim koliko je učenika koji su postigli uspeh na državnom ili međunarodnom školskom takmičenju i ako to nije ni malo lako. Grad Pančevo je ponosan na vaše uspehe, znanje i želju da napredujete. Uvek ćemo vam biti podrška na putu do novih dostignuća. Vi ste naša sadašnjost i svetla budućnost u koju verujemo! Postigli ste uspehe vredne divljenja, na tome vam od srca čestitam! Nagrade su samo jedan skroman način da vas pohvalimo i istaknemo vaš trud, rad i zalaganje. Nadam se da ćete svojim primerom podstaći i druge, kako bi vas sledeće godine bilo još više. Na vama je da nastavite da se usavršavate, da nadograđujete znanje i nižete nove uspehe. Iskoristite svoj potencijal i sve mogućnosti koje vam se nude kako biste postigli sve ono što želite. Još jednom vam čestitam na postignutim uspesima“, rekao je Aleksandar Stevanović učenicima u prepunoj sali Gradske uprave.

Za postignute rezultate nagrađeno je 114 đaka osnovnih i srednjih škola, a iz budžeta grada Pančeva za tu namenu izdvojeno je skoro 800.000 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.