POGLED PREKO MREŽE: Sjajan start Borca

08:55

07.11.2022

Podeli vest:

Ako je verovati onoj narodnoj da se po jutru dan poznaje, onda bi nova odbojkaška sezona u Prvoj ligi Srbije mogla da protekne u znaku Borca iz Starčeva.

Posle veličanstvenog trijumfa u Novom Pazaru tim iz mesta nadomak našeg grada ostvario je i drugu pobedu u šampionatu. I to ponovo u gostima, što uspeh čini još značajnijim.
Ekipa koju predvode treneri Vojislav Pavlović i Dušan Jović prošlog vikenda je uzdignutih ruku napustila dvoranu u Leskovcu, gde je osvojila sva tri boda: Dubočica–Borac 0:3, po setovima 14:25, 15:25 i 11:25.

Konačan rezultat dovoljno kazuje sam za sebe. Vladimir Knežević i njegovi saigrači bili su toliko dominantni da njihova pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Borac je igrao maksimalno koncentrisano, pa iako je razlika u kvalitetu evidentno bila na njegovoj strani, nije potcenio rivala. Nijednog trenutka nije bilo opuštanja, a profesionalan odnos prema igri i dresu koji se nosi rezultirao je ubedljivim trijumfom.

Borac je igrao u sastavu: Ćirović, Pajić, Nikolić, Madić, Kopunović, Marinkov, Krstić, Knežević, Ninić, Madić, Zarić, Miletić i Trifunović.

U subotu, 5. novembra, tim iz Starčeva će prvi put u novoj sezoni igrati pred svojim navijačima. Dve početne pobede najbolja su pozivnica navijačima da dođu u velikom broju i daju podršku novoj ekipi, koja vraća nadu u igru preko mreže. Utakmica između Borca i VGSK-a iz Velikog Gradišta počinje u 17 sati.

U trećem kolu Druge lige „Sever” za žene Odbojka 013 pretrpela je i treći poraz.

Ovog puta s maksimalnim rezultatom savladala ih je Panonija, u utakmici koja je odigrana prošlog vikenda u Banatskom Novom Selu.

Pančevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.