DŽUDISTI TAMIŠA PRESKAČU SVE PREPREKE: Uvek na pobedničkom postolju

10:10

31.10.2022

Podeli vest:

Takmičari Džudo kluba Tamiš iz našeg grada bili su uspešni i prošlog vikenda. Sjajni mladi borci učestvovali su na dva izuzetno jaka takmičenja i nastavili su po starom – da osvajaju medalje.

Na Prvenstvu Srbije za mlađe kadete, održanom u subotu, 22. oktobra, u dvorani SC-a „Šumice” u Beogradu, pod vođstvom trenerskog tandema koji su činili Neda Ostojić i Aleksa Stojadinov, članovi Tamiša su nastavili niz osvajanja državnih medalja.

Ovoga puta je zablistala Milena Sekulović, koja se okitila bronzanim odličjem. Marija Stojanovski se plasirala na peto mesto, dok su Andrej Đokić i Sara Đurđev nadmetanje završili kao sedmoplasirani u svojim kategorijama.

Na istom mestu, ali u nedelju, 23. oktobra, održan je tradicionalni turnir u organizaciji DžK-a Partizan, pod nazivom „Svetislav Ivanović Es”.
U konkurenciji 500 boraca iz 60 klubova iz zemlje i inostranstva, mladi borci Tamiša bili su na visini zadatka.

Najsjajnija odličja su zaslužili Katarina Kešin i Nikola i Dejan Dolinga. Srebrne medalje su osvojili Aleksa Lehni i Milena Sekulović, a bronzom se okitio Kristijan Lehni. Vasilije Stajčić je bio peti, a Dimitrije Klasentić sedmi.

U ukupnom plasmanu DžK Tamiš je osvojio sedmo mesto, dok je u konkurenciji starijih pionira i pionirki bio drugi u generalnom plasmanu, pa je još više uvećao svoju bogatu riznicu trofeja zasluživši vredan pehar.

Takmičare je kroz mečeve vodio trener Aleksa Stojadinov.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.