MAJKA DOKTORKE KOJA JE IZGUBILA BEBU U NESREĆI: Fizički je stabilna, ali je teško potresena! BILA JE U OSMOM MESECU, RADOVALI SMO SE BEBI

12:09

26.10.2022

Podeli vest:

Foto. Freepik.com

Mlada doktorka Jelena K. koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kladova izgubila bebu, u trenutku nesreće išla je sa svojim mužem i njihovim prijateljima u grad, kako bi malo izašli i podružili se, saznaje Kurir.

Ovu informaciju potvrdila nam je i majka Jelene K.

– Sinoć oko 19 časova moja ćerka i zet su sa društvom krenuli u izlazak u Negotinu. Ne znam kako se tačno desila nesreća, bili su sa društvom u kolima, a čoveka koji je izazvao udes ne poznajemo – priča nam Jelenina majka i nastavlja drhtavim glasom:

– Ćerka mi je sada u bolnici u Beogradu. Sa njom su moj suprug i sestre. Lekari su joj saopštili da je izgubila bebu i zbog toga je teško potresena. Fizički je u stabilnom stanju, ali možete samo zamisliti kako je. Bila je u osmom mesecu trudnoće. Radovali smo se bebi, a sad nas je ovo potpuno poremetilo, ni u najcrnjim košmarima nismo mogli da sanjamo ovakvu tragediju.

Kako dodaje majka, Jelenin suprug trenutno nije pored nje.

– On je kod kuće, leži jer je ugruvan od udesa i oporavlja se. A, gubitak bebe je mnogo teško podneo.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak oko 19 sati dogodila kod Kladova iz pravca Negotina, povređeno je šest osoba, među kojima je bila i trudnica Jelena K, inače doktorka u Zdravstvenom centru u Kladovu. Hitnom intervencijom lekara i medicinskog osoblja ZC Kladovo, žena je spasena, ali je nažalost beba rođena mrtva.

– Nesreća se dogodila pola kilometra od izlaska iz Kladova ka Negotinu, na krivini. Iz Kladova je u jednom automobilu krenulo četiri osobe. Prema prvim informacijama, iz pravca Negotina u autu je bio samo vozač, stariji čovek, koji je izgubio kontrolu i sa bočne strane udario u automobil koji je išao iz Kladova. Od siline udarca automobil iz Kladova je sleteo u jarak – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Za volanom automobila u kom je bila trudnica bio je njen suprug, inače vatrogasac, dok je trudnica sedela pozadi, iza suvozača.

 

(Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.