POGLED PREKO MREŽE: Svi gledaju u klince iz Borca

13:18

25.10.2022

Podeli vest:

Privatna arhiva

Odbojka je ponovo u žiži. Fenomenalne reprezentativke Srbije po drugi put uzastopno popele su se na krov sveta i silno obradovale naciju, a po okončanju planetarnog šampionata pažnja se usmerava na domaća takmičenja.

Odbojkaši Borca novu sezonu u Prvoj ligi Srbije započinju sledećeg vikenda, a voljom žreba prvi meč će odigrati u Novom Pazaru.

I dok poklonici igre preko mreže očekuju start trke za bodove, treba napomenuti da je počeo šampionat u Prvoj vojvođanskoj ligi „Zapad”, a u prvom meču ekipa Borac 2, predvođena trenerima Ratkom Tanevim i Vladimirom Kovačevićem, na svom terenu je savladala Klek 2 sa 3:2.

– Posle mnogo godina seniorska odbojka se ponovo „zavrtela” u školskoj sali u Starčevu. Naši klinci, pioniri od četrnaest-petnaest godina, nastupaju za Borac 2 u Vojvođanskoj ligi i „peglaju” baš fino, protiv mnogo starijih od sebe. Za nekoliko godina ovi momci će sigurno biti nosioci naše prve ekipe u saveznom rangu takmičenja – rekao je dugogodišnji igrač i kapiten, a sada sportski direktor OK-a Borac Davor Milošević.

Prvenstvo je počelo i u Drugoj ligi grupa „Sever” za odbojkašice. U prvom kolu devojke iz Odbojke 013 izgubile su od ekipe Novi Sad 2 sa 3:0, a sledećeg vikenda opet će igrati u glavnom gradu naše pokrajine. Na programu je duel sa ekipom Štrand volej.

Pančevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.