NAKON PORODIČNOG INCIDENTA MARKO BULAT SE SELI IZ STANA! Marija Bulat: Ja da se iselim? Ne, samo on može!

12:19

21.10.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Grand Magazin Tv Grand

Pevač Marko Bulat juče je završio u Urgentnom centru nakon što je na njega fizički nasrnula supruga Marija koja mu je nanela povrede.

Mariji je izrečena zabrana prilaska pevaču, a u toku je Markova selidba. Naime, kako izvor Blica otkriva, sve Bulatove stvari su spakovane i on će morati da napusti porodični dom.

– Sve njegovo je spakovano, od garderobe do ličnih stvari. Marko će morati da se iseli, odnosno njegove stvari su sve iznesene iz stana – kaže izvor za Blic.

Danas se za Blic oglasila i Marija koja je i potvrdila priče da, ako neko treba da izađe iz stana, to će biti Marko.

– Trenutno sam kod doktora i ne mogu dugo da pričam. Ja da se iselim iz stana? Ne, samo on može. I jeste. Ja sam sa decom. Došla sam na pregled. Nije bilo onako kao što se piše u medijima – zaključuje kratko Marija Bulat.

Podsetimo, Marko, inače, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko, kako saznajemo, nju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

 

 

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.