KRVNIČKI GA JE TUKAO SKORO POLA SATA, NAKON PESNIČENJA UZEO CIGLU I UDARIO GA U GRUDI: U širem centru Čačka pretučen muškarac

13:46

20.10.2022

Podeli vest:

Foto: RINA

Pretučen muškarac u širem centru Čačka, u naselju Košutnjak.Krvnički ga je tukao skoro pola sata, nakon pesničenja uzeo ciglu i udarao ga u grudi.

Brutalan i jeziv napad dogodio se u čačanskom naselju Košutnjak, a dozivanje u pomoć pretučenog mladića probudilo je u ranim jutarnjim satima čitav taj deo grada. Od zadobijenih povreda našao se na zemlji i samo pukom srećom uspeo je da sačuva živu glavu. Sigurnosne kamere koje se nalaze na okolnim objektima sve su zabeležile, a snimke su kasnije pregledali meštani. Sav dobijeni dokazni materijal svakako će biti predat i nadležnim organima.

„Vidi se taksi vozilo kako se zaustavlja, a nedugo zatim otvaraju se zadnja vrata iz kojih izleće mladić, otvara suvozačeva vrata i izvlači drugog muškarca napolje i kreće krvnički da ga tuče, dok taksista odlazi“, priča za RINU jedan od meštana naselja Košutnjak koji je kasnije dobio na uvid snimke sa sigurnosnih kamera.

Mladić je odmah pao na zemlju, a ovaj je nastavio da mu zadaje udarce. Na snimcima se čuju i njegovi jauci, a samo jedna starija komšinica koja se probudila u to vreme, pokušala je da spreči nasilnika, ali umalo i ona nije dobila batine.

„Čulo se samo drsko „baba pali“, a mladiću koji je ležao na trotoaru, čuje se i to na jezivom snimku, nasilnik kabadahijski odbrojova da tako povrđen ustane“, dodaje Čačanin.

Napadaču nije bilo dosta što je žrtvi pesnicama i nogama zadao udarce, već je sa obližnjeg stovarišta uzeo ciglu i krenuo ka njemu. Na svu sreću, mladić koji je povrđen ležao, u poslednjem trenutku se izmakao i ovaj ga je umesto u glavu, pogodio u grudi. Inače bi taj udarac bio koban.

Policiju je tek kasnije pozvao neko od meštana Košutnjaka ko se takođe probudio u međuvremenu, i tek po njenom dolasku može se reći da je teško pretučeni mladić bio bezbedan.

Prema informacijama dobijenim u MUP-u, napadač je od ranije poznat policiji. Ostaje nepoznato zbog čega je došlo do ovog jezivog nasilja i kako su se nasilnik i žrtva našli u istom taksiju, jer se inače ne poznaju, a prema nezvaničnim informacijama povređeni mladić čak i nije iz Čačka.

 

(RINA)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.