TRENER CRVENE ZVEZDE VLADIMIR JOVANOVIĆ PRED DUEL SA REALOM: Oni su izvanredni, pokušaćemo da odigramo bolje nego u Vitoriji

13:51

20.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je danas da je svestan snage i kvaliteta idućeg protivnika Real Madrida s kojim se sastaju sutra u okviru 4. kola Evrolige.

„Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobar meč, bolji od prethodnog u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo“, reči su Vladimira Jovanovića.

Branko Lazić zna kako se Real pobeđuje, ali u ovom trenutku je pitanje koliko mogu protiv ovako snažnog protivnika i u trenucima kada je ekipa na skoru 0-3.

„Prvo duplo kolo Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, i ako se ukaže šansa dođemo do rezultata. Nismo još kompletni, polako sklapamo tim posle povreda, ni raspored koji je izuzetno težak na startu Evrolige nam ne ide u prilog. Ali, idemo korak po korak, očekuje nas još mnogo utakmica i potrebno je malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimo. O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku“, naveo je Lazić.

Utakmica se igra sutra od 20.45 sati u „Vicink centru“, a ekipa Crvene zvezde biće jača za Luku Vildozu.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.