STARI VIDEO ACE LUKASA OPET HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pauk mu podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

12:28

20.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

Video snimak u kojem je pauk odneo automobil pevaču Aci Lukasu još 2017. godine opet je hit na društvenim mrežama i to zbog toga što pevač sočno psuje i poziva se na tadašnjeg  gradonačelnika Beograda Sinišu Malog. Ali, te pretnje su postale smešne odmah nakon incidenta , jer je Mali izjavio da ne poznaje Lukasa.

Kako je to izgledalo možete videti na snimku :

Podsetimo, Aca Lukas potpuno je pobesneo u „Parinkg servisu“ kada je otišao po automobil koji mu je pauk odneo jer je bio nepropisno parkiran.

Dok je psovao i vikao na zaposlene, Vuksanović se pozvao na gradonačelnika Beograda Sinišu Malog. Da stvar bude gora, vodeći čovek prestonice kaže da ne poznaje pevača i da svako mora da plati za prekršaj.

Na snimku koji se pojavio jasno se vidi kako Lukas dolazi po auto u „Parking servis“ i uz salvu uvreda preti zaposlenima.

– Vidi, kunem ti se, sad ću ti gradonačelnika dovesti. Je*aću vam poreklo i imovinu za ovo, pi*ke jedne smrdljive, je*em vam sunce. Je l‘ nema ovde auta? Je l‘ ovde nije auto? Nema ga ovde?! Pi*ke jedne, je*em li vam mamu, pi*ke jedne. Sad ću vam dovesti Malog, je*aću vam mamu. Ispred zgrade da mi uzimate auto, sad ću da vam je*em mamu – vikao je Lukas.

Gradonačelnik Siniša Mali je ovim povodom objavio saopštenje u kojem je istakao da ne poznaje Lukasa i da se mnogi na taj način pozivaju na čelnike grada i države kada naprave neki problem, ali da gradske službe dobro rade i da nema povlašćenih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.