KO SU NESTALE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA? Preko noći postale popularne IMALE SU SUKOB SA BAKA PRASETOM ZBOG KOGA SU HTELE DA SE POVUKU

13:09

18.10.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Andjela&Nadja

Zoran Đorđević, otac srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, uznemirio je javnost kada je na Jutjub kanalu objavio da su njegove ćerke, kao i supruga i rođaka nestale u ponedeljka u Francuskoj.

Naime, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

 

Sudeći po sajtu „socialblade.com“, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu „Ola Ole“ za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da „ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao“.

Nakon što je Baka Prase dao negativan komentar na novu pesmu devojčica Anđele i Nađe, u priču se umešao njihov otac koji je pripretio mladom Jutjuberu. Drama se sve više zapetljavala, a nakon mesec dana od sukoba, devojčice su najavljivale povlačenje sa jutjub scene .

 

 

Ove Požarevljanke su se 2012. godine sa porodicom preselile u Francusku, zajednički Jutjub kanal Anđela & Nađa pokrenule su dok su bile maloletne, 2016. godine, a sada imaju skoro milion pratilaca.

 

(Pulsonline.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.