NAVIJAČ PARTIZANA PRETUČEN PRED MEČ SA KELNOM: Dalibor Petrović uspeo da snimi ceo incident sa obezbeđenjem na stadionu

08:12

14.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

Uoči utakmice četvrtog kola Lige konferencija između Partizana i Kelna, dogodio se veliki incident u službenim prostorijama crno-belih prilikom kojeg je povređena jedna osoba.

Naime, u četvrtak je u ranim popodnevnim časovima u protorijama FK Partizan navodno pretučen navijač ovog kluba Dalibor Petrović (37), koji je tom prilikom došao da podigne karte za utakmicu sa nemačkim klubom.

Petroviću su po dolasku u službene prostorije crno-belih, pored kafe bara u hodniku, prišla dvojica momaka iz obezbeđenja fudbalskog kluba koji su počeli verbalni sukob, tvrde izvori bliski navijaču, ali i predsednik JSD Ostoja Mijailović.

Kako se navodi, pripadnici obezbeđenja navodno su počeli da vređaju navijača, a zatim ga je jedan od njih pribio uza zid, dok su to posmatrali oni koji su se zatekli u hodniku.

On je rekao da je došao po karte i da utanači detalje oko prodaje kokica, pošto od prošle godine poseduje dozvolu za njihovu prodaju na stadionu u Humskoj tokom mečeva Partizana, a zatim ga je zadesila velika neprijatnost.

Dalibor je uspeo da uključi telefon koji je držao sa sobom iako su hteli da mu uzmu i zabeleži audio snimak na kojem se čuje boljno jaukanje dok ga napadači udaraju.

Na vesti o teškom incidentu reagovao je i predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, koji je osudio napad na Petrovića i pružio mu poršku.

– Dragi Dalibore, dok je pravih Partizanovaca ti nikad nećeš biti sam! Verujem da i tebe kao i sve nas od udaraca više boli nepravda i osećaj da nas neko deli na podobne i nepodobne, a samo zbog svojih fotelja! Neće moći, neće proći! Neka sledeći put kukavice napadnu mene!- rekao je Mijailović.

sportal.blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.