SLUČAJ ČEDE JOVANOVIĆA Jelena stigla pred zgradu MUP na Novom Beogradu: Nije bilo tuče! Je l sam ja prebijena?

12:37

12.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

„Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?“ Ovako se supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića Jelena obratila novinarima koji su je dočekali ispred zgrade MUP-a na Novom Beogradu gde se pojavila kako bi dala izjavu zbog prijave za nasilje u njenoj porodici.

Na pitanje kakav će biti epilog ovog događaja, Jelena je odgovorila:

– Ne znam, videćemo sad u policiji.

ako je njena majka pozvala policiju i prijavila da su se Čedomir i njegova supruga potukli, Jelena uporno dematuje da se išta desilo. Čeda je i sam potvrdio da je došlo do tuče i da je on kriv za sve, međutim, Jelena je pre odlaska u policiju imala sasvim drugu verziju ovog događaja:

– Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“ – rekla je ona vidno uznemirena i dodala:

– Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku.

Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.