SRPSKI KRIVI TORANJ U CENTRU ZLATIBORA: „Čardak“ su već nekoliko puta hteli da sruše, ali im je svaki put zaprećeno bombom

13:20

11.10.2022

Podeli vest:

RINA.rs

Slika građevine u centru Zlatibora koji stoji „nasađen“ na već postojeći objekat obišla je Srbiju, a mnogi su je nazvali arhitektonskim čudom ili novim krivim tornjim upoređujući ga sa onim u Pizi.

„Ja se samo plašim da se ovo ne sruši i da ne bude kakva tragedija. Stvarno izgleda sablasno i deluje da uopšte nije stabilno“, rekao je za RINU Milan Gavrilović iz Čačka, koji ovih dana boravi na Zlatiboru.

Sporni objekat privukao je veliku pažnju javnosti, a nisu izostali ni brojni komentari na društevnim mrežama, a sada se povodom ovog slučaja oglasio i prvi čovek opštine Čajetina, Milan Stamatović.

„Svi koji ste požurili da se zgranete hrabro na društvenim mrežama, hvala vam. Zgranuli smo se istom. Samo naredni put dođite i umesto fb komentara i lajka, pružite nam podršku i na terenu. Povodom tog „rugla“, “čardaka na Zlatiboru“ kako se već sve naziva, više puta je reagovala opština Čajetina, što van lokalnih medija niko nije želeo da isprati, i ovaj slučaj je još uvek u sudskom procesu“, napisao je Stamatović na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

On dodaje da se već nekoliko puta pokušavalo rušenje spornog objekta, ali firme su odustajale jer im je prećeno bombom.

 

RINA.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.