MILICA JE OD VRŠNJAKA SAZNALA DA JE USVOJENA: Majka je ostavila kao bebu na ULICI U GNJILANU! Svet joj se tada srušio, ali KRAJ JE SREĆAN (VIDEO)

09:00

07.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/TV Prva

Rođena je 1994. godine u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji, ali je to saznala tek kasnije na možda najsuroviji način. Tokom bombardovanja je živela sa roditeljima u Leskovcu, kada je od vršnjaka na ulici čula da je usvojena. Danas je uspešna novinarka, spisateljica i glumica, a kako je izgledao njen put, na koji način je upoznala svoju biološku majku, da li joj je odgovorila na pitanje zašto ju je ostavila na ulici kao bebu, saznali smo od Milice Mršulje u emisiji „150 minuta“.

Ona je opisala kako se osećala kada je saznala da je usvojena i naglasila da ne želi da je ljudi sažaljevaju.

– Ovo ne bi trebalo da bude tužna patetična priča. Ovo je priča sa srećnim krajem. Naravno, u tom trenutku kada sam saznala, meni se svet srušio, ne zato što sam u petoj godini saznala da sam usvojena, nego zato što sam pretrpela neku vrstu vršnjačkog nasilja – predstavljena sam kao neko ko je drugačijii. Svi su bili deca svojih roditelja, a ja sam bila dete, prema njihovom mišljenju, koje je uzeto iz doma. Sve vreme su se tokom rata“ igrali rata“ protiv mene.

Šta joj je nakon toga rekla majka koja ju je usvojila, kada je osetila potrebu da potraži biološku majku, saznajte u VIDEU koji sledi.

 

TVPrva/150minuta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.