Broj 4497 · 14.03.2013.

Sanjalica

Anketa: Vikend

Kako provodite vikend?


Kliknite za veci prikaz

Sonja Živković, učenica:

– Petkom uveče uvek posećujem kafe „Đardino”.

Za subotu planiram odlazak u bioskop, a u nedelju idem na probu našeg benda „Bez filtera”.


Kliknite za veci prikaz

Sofija Jovanović, gimnazijalka:

– Subota i nedelja su dani kada se družim s drugaricama.

U nedelju ću se preko „Skajpa” videti s dečkom, koji je u Francuskoj.


Kliknite za veci prikaz

Marija Stojanović, srednjoškolka:

– U petak ću izaći s dečkom.

Subota je rezervisana za viđenje s najboljim prijateljicama, a kao i svaka dobra devojka, nedelju ću provesti kod kuće, učeći.


Pravila za ostavljanje komentara

"Pančevac" zadržava pravo brisanja komentara koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste.

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti. Ostavljanje e-mail adrese nije obavezno, a ukoliko želite da vaša e-mail adresa bude objavljena potrebno je da je upišete u za to predviđeno polje, čime dajete mogućnost čitaocima da vas privatno kontaktiraju. "Pančevac" ne snosi odgovornost za eventualne zloupotrebe vaše adrese.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari napisani suprotno elementarnim pravilima gramatike biće obrisani.

Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan naslov vesti na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa vešću sa koje su poslati, kao i oni koji se bave istorijskim analizama i opservacijama koje su indirektno u vezi sa vešću, biće obrisani.

"Pančevac" ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije "Pančevca".

Ostavite komentar

This page was created in 0.11427092552185 seconds